Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

31 May 2010

Heppy Wedding Day to my frenzz..

Assalamualaikumm... kali ni milo nak post citer pasal kawin.. menarik x topik ni kalau kite bincang?? milo tgk ramai dah kawan2 milo yg dah berumahtangga.minggu lepas ade kawan milo yg perempuan kawin..Ruzihan nama nyer..hehehe xper ker sy bgth nama ni??hehehe...halalkan yer.. ni kawan milo time skolah rendah dulu..walaupon time tu masih kecik n budak2. tp milo still ingat kawan..still ade link kat FB..hehe Heppy Wedding Day to U and ur husband...harap kekal hingga akhir hayat.... tp sedihnye sbb milo x dapat pergi majlis tu..coz milo kat melaka time ni...majlis tu lak kat Kg milo, Kelantan...ramai gak kenalan milo yg pergi majlis tu..tp semua aweks classmate dulu..best tgk gmbar diorang....   nak post x gmbar kwn2 milo?? x perlu lah k.. state nama pon jadik..thankz to yg telah memeriahkan majlis tu.. EX-SKCL Yanti, Sue, Kema, Ushie, Shuhada, Linda, Maliza..x lupe juga pada Peja walaupon x pegi..hehe

Hujung minggu ni ade lg 2 kwn milo yg kawin.. satu laki n satu prempuan..dah la tarikh majlis tu same....mcm mana milo nak pegi ni??? xkan nak belah dua lah bdn milo nii..huhuhuhu..tulunnnn!!!...tulunn!!!.. yang kwn prempuan ni dah siap booking bas n umah sewa utk bdk kls kitorang... full sponsor..jgn bg alasan xde bujet nak pegii..hehe.. Buat gadis bernama Sophia... Selamat menempuhi alam perkahwinan.. InsyaAllah kami akan serang majlis kamu..Tggu kedatangan kami k..hehehe..

Yang paling mengejutkan...kawan milo yang akan menamatkan zaman bujangnya minggu depan...Gud job broo...macam x percaya lak..dulu dok main kejar sama2...hostel sama2...tp lps ni dah x bleh nak sama2 lg...huhuhu..apepon milo tumpang gembira..dannn..yg paling best...milo adalah tetamu istimewa yang dilantik sebagai photographer yg x bertauliah membekukan kenangan manis utk pasangan ini....x sabor nii..

note: Lepas sorang2 kwn milo kawin..milo ni ntah bila...calon pon xde lg....hanya mengharap sesuatu yang belum pasti...hanya masa yg menentukan...I Luv U...hehehe

photo: credit to Shukrie.Photographer... Klik sini utk link ker FB shukrie


 ..

9 comments:

Kol me Wan said...

lagu carik juduh spesel buat anda.. haha! :)

kacang said...

hehe.
nanti ada lah tu.

Milofloat said...

hahaha..bleh try nyanyi lagu tu..hehe

snow white said...

Jodoh..ajal maut semua di tangan TUHAN..cuma kita jer perlu usaha sikit mencari calon pilihan.... alah milo..jika dah smpai seru kawin lah kamu..hehehe... tak lari gunung dikejar..(pandai la aku ckp)..hahaha

cikTAM said...

tunggu seru smpai kot..
hehe..
(dak hingusan cam ak pandai2 je)

kwn2 milo da smpai serunya..
hee~

LaNuNsepet said...

ko bukan dah kahwin ker? he3

Milofloat said...

aku dah kawin kerr?? alamakk..lupe laa..hahaha

~Shuh0ney.lurve.Fuadinho® said...

milo!! jgn berhenti berharap!!...hihi...moga cepat kawen eh...peace~

Milofloat said...

btul tuu..kadang2 perlukan lebih masa...