Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

28 May 2010

Download Na O Mei ...sape tau kat mana?? Drama aksi Arjuna plak menanti pasni..


Milo penah tgk citer ni kat tv3 hari tu..tu pon 2 3 episod jer...walaupon tgk kejap jer..rasa mcm best jer citer nii.. ingat nak cari n download..nak tgk full..tp x tau kat mana bleh dwload..ade gak search kat google...tp yg download by 4part.leceh btul..kalau boleh nak yg 1 file jer..tu pon kalau ade la.kalau xde gak...terpaksa la Milo download yg tu... nt bleh la Milo wat koleksi.pastu burn kat dlm dvd....

 
Satu lagi  drama Arjuna ni..mcm best jerr..x sabar nak tgk.. Milo mmg minat citer pendekar2 ni.. teringat plak kat citer pendekar yg lama2...xde ker stesen tv nak play blk citer pendekar lama2 tu... citer lakonan Allahyarham P Ramlee jer yg asyik kluar...dah byk kali dah Milo tgk citer sama.. tp tetap x boring..still bleh gelak walaupon dah byk kali tgk.. tp kalau citer pendekar lama2 play blk msti best.. mesti korang ingat citer Keris Hitam Bersepuh Emas...Akar Tunjang Buloh Tumpat.. ade byk lg..tp lupe lak tajuk ape.. hehe..

Note: Harap citer Arjuna ni best seperti yg milofloat jangkakan..

6 comments:

si[jari] telunjuk said...

tgk kat website tv3 la..:)

Milofloat said...

tgk tu xde hall..nak dload plakk..

reen_sofee said...

best ke cite neh?
cam tak best ja.
hehehe

Milofloat said...

citer yg mana satu nih x best?? bestt kott..hehehe

niesz said...

suke na o mei..ade adiputra..hiihi...download kat ne ek..niesz pon xsure..sbb selalu bg pendrive n tgk..ehe..

Milofloat said...

owhh...gtu kerr..sedut2 citer kat sape tuu??