Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

08 December 2009

ICON - Pesawat Terbang







Salam....

Lawa x pesawat ni? milofloat ade terjumpa benda ni. Tp kat website jer la. bukan jumpa betul2 depan mata. Kalau dapat bli 3 bijik ok gak. Bleh la paking dpn umah. Mesti org lain jeles. Boleh buat g klass ni. Parking sebelah kete Dekan..hehehehe...
Website ICON klik sini
Cukup la tu angan2.. Korang tgk la sndiri gmbar dan video kat bwh ni. Kalau korang berminat, korang bleh booking ngan milofloat..hahahaha




Sukan pesawat ICON tidak hanya direka untuk memberikan rasa mengkagumkan dan keselamatan pengalaman terbang, tetapi juga memberi inspirasi kepada kita jalan mobil sport besar lakukan. Setelah bertahun-tahun pembangunan dengan beberapa penerbangan jurutera terbaik dunia dan designer industri.ICON ditubuhkan pada tahun 2005 oleh Kirk Hawkins. Hawkins, seorang lulusan dari Stanford Business School, adalah seorang jurutera, mantan US Air Force F-16 pilot, dan juga penggemar motorsport. Dengan pasukan jurutera kelas dunia, designer, penasihat, dan pelabur, ICON terletak di California Selatan.




6 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu..braper ramai bole naek nih?

GhOsToNe said...

uiks!!!

lawa2!!

kalo la dapat beli!!

mau tunjuk kat sume owg!

Milofloat said...

ramai bleh naik benda ni..kat dalam sorang. kat atas bumbung sorang.gayut kat tires sorang..hehehe

niesz said...

lawa giler nie..emm..harge pon mesti lawa..berbunga2 lagik..hihi..bile la ley beli ek..tggu 7 keturunan kot..hihi..

Milofloat said...

dpt bli tayar pon kira ok laa..hehehe

AkuLaNS said...

mmang class..