Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

27 February 2011

Virus CityVille sudah merebak dalam Laptop aku.

Sudah sekian lama aku x update blog..
nak tau kenapa? 

Virus game CityVille sudah mula menjangkiti Laptop aku.. kalau bukak jer FB... msti cursor ni nak klikk je kat application CityVille ni..tension btul...hehehehe....ni sume sbb kawan2 yg ajar aku main benda ni.. 
tp virus ni still boleh dikawal oleh Milo..Milo memberikan tenaga utk mengawal virus ini.. =p

Bahaya ker x virus ni?...boleh delete ker??..kalau x bahaya xpe la..Milo nak biarkan je la..hehe..kadang2 bgs jgk..xde la bosan time xde keje..Just for fun!!

p/s: jangan sampai keje terabai sudah sbb main bnda ni k.. Good Luck (",)v

9 comments:

elly said...

nampak cam best..
tapi takot nak cube la..nanti ketagih lak.. :P

niesz said...

hahaha..virus addicted game rupe nye..ingt virus ape td..

Milofloat said...

elly>> jgn takut..polis x tangkap pon.hehehe

niesz>> xde la smpai addicted.. bese2 jer.. br lvl23..hehe

Syazwani Mazlan said...

ala..games ni lagi..ekekkee..bosan gak dh kdg2..hehe

Milofloat said...

kalau main slalu mmg la bosann.. main time bosan je..msti x bosan..hehe

nora said...

conferm aku takan berjangkit virus ni, sbb aku tak fb-ing lalallala ^_^

ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

Addam Juhari said...

kawan aku nak balik cepat semata2 pasal game ni..aishhhh

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/