Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

23 January 2011

Company pasang Unifi... Milo tlg promote..hehe




Pembinaan Mohamed Nazir Meraslam Sdn Bhd
11A, Jalan Rasmi 7,
Taman Rasmi Jaya,
68000 Ampang,
Selangor Darul Ehsan
No. TEL:- +603-42519157/9158 No. FAX:- +603-42510076/42525600

Pembinaan Mohamed Nazir Meraslam Sdn Bhd (MNM) ditubuhkan dan beroperasi pada bulan November 1990. Syarikat ini bermula dengan infrastruktur telekomunikasi, penyelenggaraan kabel, pembaikan dan kerja pemasangan. baca lagi>>

Speciallist dlm bidang

Telecommunication & Cabling Works.

Building Works.
Civil Structural & Electrical Engineering
Trading & General Services
    
Klik utk zoom in map..

Note: 1st milo nak cari company ni mmg susah giler..search kat google pon x jumpe..company ni ade je website..tp sape yg x tau website company ni mmg x jumpe la...soo, milo tlg la utk sngkan org yg kat luar sana utk search company ni.. mana tau ade interviu ker kat company ni...hehe..
FYI...company ni sdg bz jalankan projek UNI-FI kat area KL & Selangor..".Lajuuu dowww!!".. Milo asyik pasang kat umah org jer..umah milo bila la nak psg..huhuhu..


2 comments:

ulaqAyaq said...

gunakanlah tulisan ejaan bahasa yang mudah orang faham...jangn dok syok sendri...apa yag di tulis orang baca jadi tension....meluat...macam tak ada jati diri....

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/