Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

24 May 2010

Kebahagiaan Dalam Perpisahan mp3..best ker??

Assalamualaikum...

terasa nak post pasal artis ni lahh..sbb ramai yang minat kann..org kata AF8 kali ni x brape gempak..btul ker?? ntah lahh..miloflloat pon xleh nak jwb sbb milofloat bkn tgk pon AF ni.. skali jer pernah tgk..tu pon tertengok sbb dok lepak kat kedai mamak....adess.terpaksa la layan jgk..hehe

Juara AF8 kali ni mmg kira smat jgk lahh..smat ker??kalau dari pandangan org lelaki maybe"boleh laa..." tp kalau tnya org perempuan..x tau la ape kat dlm fikiran diorang..msti cair punya..kann?? kan?? Shahir af8 ade sorang ni jer..soo..para wanita2 kat luar sana tu...cpt2lah pegi berebut..ahahhaha..



Sape yg still x kenal Shahir ni x tau laa...meh cni milofloat tlg bgth..
Wahhh..Shahir dah ade lagu sndiri la plakk.. sape nak?? cptt... penat milofloat cari lagu ni.. dah jumpa ni..milofloat nak share la jgk kat korang semua..


Selamat mendengar k...

P/s: Majulah muzik utk negara..hehehe

10 comments:

niesz said...

best layan if ngah kecewa..hihi..

suhaisweet said...

layannzz,,visit mine if free k.;D

*SaBRiNa * said...

aku ske lagu ni..tp lagu n cara susunan tu da taw kru pnye budak..kru kn ske wat lagu2 ceni..

MTM said...

suke syahir ke?sy juer! huhuhu

mahira oya said...

best2 lagu nih

RaMa2UnGU said...

best giler lagu ni...
sampai dah hafal..heeeee

Milofloat said...

wahh..siap dah hafal...laju tuu
milofloat pon sukee

Adila Ady said...

saya cair tengok shahir...hehe.
hope dia tak jadi besar kepala..dan terus kekeal suci sampai vila vila..=)

cik arnab said...

aah.. lagu ni sesuai dilayan oleh insan2 yang kecewa... sesuai sgt..ishk2

Milofloat said...

btull...nsb baik x sempat layan lg lgu ni..hehe