Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

19 May 2010

Expedisi Lubuk Petai...updated**

Assalamualaikum...
Kali ini milofloat just nak share xtvt yg geng kitaorg br jer pegi....Milofloat namakan "XPDC Lubuk Petai"...Lubuk petai ni terletak kat Gunung Dato' , Rembau...Ni 1st time milofloat dtg cni.
Kitorang pegi seramai 24 org..23 org adalah clasmate milofloat dan 1 org adalah tetamu undangan..hehehe..ni plan last minit jerr..mlm tu dpt tau member plan nak pegi cni.. milofloat ON jerr..


walaupon duit tgh low..tp ktorg jln gakk..hehehe..bajet bkn byk ponx perlu nak kutip duit.. sape yg nak mkn, pndai2 la bli sndiri.. transport pon sndiri gak..Wooii Lanunsepet!! tgk cni..hehe
Wow...ramai nyerrr...mcm org asli lak milofloat tgk.. hehehe..air terjun kat cni mmg bestt... jernih dan dalam..sukee3..ape lagi..terjun terus...
Ni semua jejaka maskulin..mybe akan kuar kat cover majalah..hehehe..posing sakan.. cool jer gmbar nii..air nye pon cool gakk..time ni dah semua dah sejuk terketar2.... Apeponn.. trip ni mmg bestt..TQ kerana beri kerjasama..x lupe jgk pada mastermind faiz

Huhhhhsss...siap jgk video milofloat buat ni..lama dah x upload video.. video ni original from my sony w110 cybershot. real punya..ini bukan lakonan semata-mata..hehehe..

Saksikan..





14 comments:

LaNuNsepet said...

he3.. duit low bukan penghalang milo..
respek ar milo terjun byk kali, lanun 2 kali pun takut lg woo...

niesz said...

bnyk jumpe petai x???hihihi...da lame x masuk utan..fobia kene pacat..haha..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam milafloat...tkasih ziarah blog akak.memasing control manco brgambar nih!ngeeee

paiz said...

mmg best trip2 camni kan.. gi trip ngan bebudak klas beramai2 mmg syiok~

RaMa2UnGU said...

Waaaa..bestnye...
dah lma tak join ectvt camni..
agak2 ms dpn ada lagi tak? bleh tumpang sekaki..hehehehe

amy alisya said...

dekat kg saya..huhu

M a W a D D a H said...

wahaha...nice je korang g mandi air terjun...best...

Lelord said...

bestnya g airterjun...bertahun dh x pegi

Milofloat said...

wow...ramai yg minat msk utan rupe nyerr...nt bleh lg..sape nak join kena register dulu..heehhe

jfook said...

Wow, nice trip you had!

shameel Iskandar said...

Mesti menari kn. teringin juga nk pergi bla ade masa nnt.

*SaBRiNa * said...

la..ko ni dak utem ke..thn brape da sem dpn?
aktif kerek x?

A-Y-I-E said...

grrrr... bestnya tempat ni.. kalau la dapat awek2 yang cun untuk bawak ke tempat ni.. fuhh meriah beb..ehh jahat pulak aku ni

btw.. ko pilih tempat memang cantik dan best...

Milofloat said...

Sabrina..yupp..utem..mana tau ni?? dulu kejap jer activ kerex...skarang ni dah mls..sbb dah last year..

Ayie..ishh...nak bwk awek wat ape?? ermm??