Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

25 April 2010

Malam Retro 4 BENE


Assalamualaikum...

Masalah!!!!Masalah!!!.. Korang cpt bntu milofloat.. mlm dinner dah dekat.. theme utk dinner ni dah pon ditetapkan.. Retro...Retro...Retro.. Pening otak milofloat nak pk... ape pakaian nak pakai ni???x penah lg milofloat pakai pakaian pelik2..x kena ngan jiwa I la nak berfesyen2 ni..huhu
Tapi kali ni wajib.. give me idea pleasee....

P/s: Bg la ideas korang tentang pakaian retro ni..

2 comments:

aisyah ^^ said...

pakai rambut afro.. n spek mata besar~
haha..pastu baju cam p ramlee tu..lipat lengan naik atas..huhu

Anonymous said...

same situation...aku pun kna theme diner cmnie..dhlaa xtau pe2 sal fesyen2 nie..