Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

25 February 2010

Visit NAZA ,Gurun Kedah

Salamm....
Ni gmbar yg milofloat ambik smalam (25 feb 2010) kat Naza Automation Manufacturing (NAM).
x mau citer pnjang la..dah ngantuk nak tdo ni.. Tp utk geng group ni.. sorry k sbb x smpat nak upload semua gmbar kat cni. Okehh..dah siap upload untuk korang.. Sape2 yg rasa nak,download kat cni jer. xpelu mai cucuk pendrive.nt msk virus..hehehehe

P/s: Delete la ape yg x patut tu.

Mediafire: Download

4 comments:

lanunsepet said...

Saya minat Minat Float... Gambar nya yang terbaik... TQ milofloat..

kepada geng naza.. arini aku nak gtau yg aku sakit2 badan.. lenguh nyer duk dalam bas ajer..

Anonymous said...

report pi naza u guys ada ?

Anonymous said...

salam bro nk tye skit... sye dri UMK nak buat lawatan ke naza gurun ... klu boleh saya nk mintak no contact naza ... almt fb saya.....
azhar_izz@yahoo.com.my

Kampus said...

salam...kalo leh nk tau cmne system kt naza gurun 2...cz sye nk wat research la pasal system yg dorang guna kt situ....leh sye tau kt sape sye nk contact nnti...leh bg contact die x...alamat fb sy..
ainiecummel@yahoo.com