Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

22 February 2010

Memori 4B SK Che Latiff

Assalamualaikum...

Mesti korang semua pelik kan..gmbar sape ni??hehehe..ni gmbar milofloat time skolah rendah dulu. darjah 4Biru...cuba la teka yg mana satu milofloat...msti x jumpa nyer...hahaha...
Gmbr ni br jer jmpa kat facebook.bdk klass yg upload kat Fb...Nasib baik ade fb ni..bleh gak jejak kawan2 lama.....tp ade lg yg x jumpa... sape2 yg kenal, tlg la pulangkan budak2 ni..mcm jejak kasih lakk..hehehehe.....
Skarang ni tgh planning nak wat reunion...tp susah gak nak plan ni.coz ramai yg still study...ade yg dah keje..cuti pon x skali..kena wat time public holiday la.....
apepon...x sabor nak jumpa korang....

6 comments:

LaNuNsepet said...

aku nampak dah mu milo... mu dekat atas... atas katil, kat umah, tido.. ponteng ke ha!!! he3...

mana nak kenal mu milo, aku rase aku nampak, no 7,duduk, kire dari kiri..sebelah pengawas tu.

Ery Farieha said...

ni time darjah bpe?
baru2 ni FB aku pn menemukan aku dgn kwn2 skola rendah.
sronok kan?

Milofloat said...

wow..hebat r en.Lanun teka...nsb baek xde gnjaran...hehehe..

ery fariha....darjah 4biru...biru tu klass 1st.. biru,kuning, hijau, merah...mmg seronok..tmbah2 lg bleh jmpa awek lama...melompat2 r..hahahaha..

niesz said...

hihi..yg mane 1 nie..aduh!biul da mate ni cari..haha..

Milofloat said...

xpe niesz...cube lg yerr...hehehe

Pakcu said...

wow!