Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

01 August 2010

Convocation Utem kali ke-6



Assalamualaikumm...

lama btul milo x update blog..bukan dah hilang minat utk ber blogging... tp masalah internet milo ni yg terlampau slow mcm labi-labi...hehehe..x update bukan bermaksud x BW pon...cuma BW x byk la sbb loading tu lama sngat...tu yg milo jd tension skrang...huhu

Hari ni tenet milo terlampau laju lak..sbb tu yg terasa nak update blog tuhh....hr ni milo nak citer pasal konvo milo yg x lama lg.. x sabar rasa nyer..akhirnya hampir tercapai jgk milo nak konvo..

Jadual planning milo utk Majlis konvo ni..InsyaAllah..
  1. 4hb ogos 2010 - Bertolak dari KB ker Melaka.Naik bas kul 8pm..sorang2 tnpa teman..huhuhu..
  2. 5hb ogos 2010 - Sampai Melaka n tumpang umah member dulu sbb check-in homestay hari sabtu(7hb), Settlekan semua urusan yg diperlukan sblum majlis konvo - Bayaran konvo kena guna money order@bank draf, pastu nak isi survey pengesanan pelajar, ambik gmbar alumni n jubah..
  3. 6hb ogos 2010 - Kalau semua urusan diatas tu dah settle.. hari ni milo nak rehat kot... lupa lak.. mungkin milo kena g ambik kunci homestay dgn tuan rumah sbb esok tu family milo dah datang. soo dpt la kitaorg check-in dlm tghhr sabtu..
  4. 7hb ogos 2010 - Pagi tu milo ade raptai kat Dewan Besar.ptg tu lak family milo sampai. Rehat2 jap..sambil tu plan utk g jln2 ronda melaka..Malam tu lak ingat nak bawak family pegi makan ikan bakar..Mybe milo kena sponser semua perbelanjaan utk kali ni..keringg abis poket milo kali ni.....huhuhu..
  5. 8hb ogos 2010 - kul 8am milo dah kena ade kat Utem utk Majlis Konvo yg real punya.. Nervess nyerr..
Harap2 dapat jumpa dgn semua kwn2 kat sana..msti meriah dgn citer masing2.. my frenzz..see u later...

    11 comments:

    SarahSyahira said...

    congratulation MILO!!!!

    Milofloat said...

    u r most welcome

    miszTERRA_SF_ said...

    tahniah2!!.. tingat time konvo last year.. ehem2, xsabar nk konvo g nxt year :)

    FiqaSaleh said...

    congrattt!!!

    S..U..D..@..I..S said...

    Tahniah22

    Milofloat said...

    thanks u all

    lanunsepet said...

    mere mu lupo satu lagi benda kene bayar..

    mu nak tumpg umah aku.. sewa 1 hari rm500 ringgit, tak termasuk api,air, and paling mahal internet 4mb per second.. ha3..

    balik kg pas ni mu bankrap C.

    Milofloat said...

    cehh..berkira yerrr..antar aku blk umah mak aku..cptt...hehehe

    Tomato Gurl's Life said...

    congrats 4 milo convocation :)

    amira said...

    congrats!! =)

    sherlina halim said...

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/