Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

14 April 2010

PSM Day..

Assalamualaikum...

Lama nye x update blog..huhu..x sempat rase nye...skarang ni dah lepas utk Projek PSM.. tension btul time ni...nak pk pasal projek lg..presentation yg 2 3 subjek..test... tp bila dah lepas jer halangan ni..fuhhh!!!..lega rase nye...Projek pon rasa dah puas ati buat.. hari tu semua student final year utk fakulti FKEKK ni wajib masuk tournement Projek.. Innovation Technology(INOTEK)...ade la 200 lebih penyertaan.. tu blum kira yg projek budak diploma.. byk tuu..dah la semua projek power2..mmg x bajet pon nak menang..kalau dapat sijil pernyertaan pon jadi lah..hehehe....

Utk 1st day INOTEK tu..kena wat presentation kat Internal panel penilai..biasa la...kena explain pasal projek yg kitaorg buat...pastu wat demo skit...tp..lepas settle present..kena stay lg kat ctu..mcm kena jaga kedai lak...ramai btul student dtg tgk projek..bdk2 skolah pon ade jgk....mmg jenuh nak explain dari pagi smpai petang....

Utk 2nd day lak..time ni result yg smalam dah kuar..woww!!! terkejut lak..x sngka dpt masuk 2nd stage( top 80) lak tuu...soo...kena nilai plak utk hari ni.. tp yg jadi panel utk 2nd stage ni adalah pihak industri...yg jadik panel Milofloat panel dari Texas Industries Sdn .Bhd. dan Samsung Display Sdn. Bhd...huhhhh..nerveeestt jgk rasenye...kena speaking la ngan diorng..ntah paham ker x aku x tau..hehehehe..

Emas---10 org
Perak--20 org
Gangsa-50 org

last2 dpt gangsa jerr...Alhamdulillahh...

Ni je lah gmbar yg terpilih utk msk blog..hehehe

Tp perjuangan kat cni belum berakhir..pasni ade final exam plak....
ok lah..Time to study...

P/s: Gud luck to all my frenzz..study smark k..

3 comments:

Nurul Harun said...

good luck ya! :)

Milofloat said...

TQ nurul

TiKa LEh said...

mcm org bekerja sumenye..hooh..gud luck..