Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

09 February 2010

Facebook@ Friendster@ Tagged @Myspace?

Salam....Boring betul la..kalau dulu, bukak internet jer x tau nak buat ape..online 1jam pon dah bosan...kering idea..nak bukak web ape ek??baca paper dahhh...kat youtube pon x tau nak search ape..hohohoho..tp tu dulu la.. Skrang ni dah up skit.. Blogging ni mmg x bleh tinggal r kalau free..
Sambil2 blogging, sempat gak la bukak laman sosial ni.. byk betul ek..dulu x tau pon..maklumla milofloat ni kurang skit bersosial....kang terjebak ngan masalah sosial lak..hehehehe... laman sosial yg aku join 1st time rase2nye friendster kot..masa tu kira femos gak la...tu pon bkk frienster 1x jer sminggu..maklumlah xde internet kat umah..bukak kat CC jer smbil2 print xsignment...

2nd lak..Tagged..mula2 register mcm x best jer..interface pon x brape cun...time ni pon still xde internet kat umah.korang rase best x tagged ni?? profil page asyik dpt koment mengarut jer..mcm2 jenis org ade..org putih...org itam...org koko...Alien xde la..hehehehe.. game ctu ok gak.. wuhhh..main mafia wars..best..mmg addict la utk 1 mgu..pastu dah bosan....
Myspace??ade gak..tp 3 org friend jer..hahaha..mmg x layan..just register jer..kalau org tnya bleh la ckp ade...hehehe...
Sekarang ni lak milofloat xtiv fb lak...1st2 x nak reg coz ada sbb2 tertentu... Student cni bleh katakan semua ade fb...byk info diorang sebarkan kat cni.. klas milofloat br jer tubuhkan group 4BENE kat fb ni..nak bincang ape2 senang.... yg latest skali bncang pasal nak wat BBQ. kalau sebut pasal BBQ ni mmg meleleh air liur..terbau2 ayam bakar jer..hehehehe.. Bulan ni dah 2 kali milofloat join BBQ.. yg ni kali ke-3....rasa mcm dah muak mkn ayam..mls jer nak pg....tp sbb satu klass join...rasa bersalah lak kalau x join..nt ade yg ngata kat blakang lak..xsuka..x suka... rasa2 mcm dah lari tajuk jer ni....heheehe..

ok lah...Ape yg paling best?? Facebook?? Friendster??Tagged?? @ Myspace?? kalau bg milofloat Fb la best kot...hehehe... apepon.. semua best klau kita guna dgn betul..btul x??

P/s: Jgn terlalu addict dgn benda ni...gunakan dgn berfaedah..

3 comments:

hydir said...

jom guna FB!
dulu ada juga guna friendster tp rasa boring sbb rasa mcm budak2 ... FB lebih pro!

Ery Farieha said...

semua ni bermusim
nnt muncul yg lg baru dr FB, tu plak org addicted.
tol x tol x?
hehehe

ceh2. kenangan trindah ape kat tagged? heeeee

Milofloat said...

hydir: tu la..rasa mcm budak2 jer..tp time tu mmg budak2 ag pon.hehehe

Ery Farieha: btul tu...mmg ikut musim..mgu ni musin raya cina lak....erm...no komen..hehehe