Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

05 February 2010

BBQ@Pantai Puteri






Salam...Untuk kali ni..Milofloat n the geng pg wat BBQ lak.. tp yg ni best skit sbb ramai yg join..BBQ ni kitaorg buat kat Pantai Puteri, Melaka. Tu jer tmpat yg paling dekat x best. Antara yg hadir:

Faiz(Organizer)-Zul(Marketing)-Imran(Beginer Freelance)-Azli-Amin-Cekwan-Irman-Firul-Lanz-Nabil-Zam-Rempit-Comel-Amboi-Sue-Fizah-Shida-Sophia-Murni-Fiza-Husna-Maria-Farhana-Maria

TQ all of U..nak tau gak ape komen korang untuk event ni..ok x? Heppy? Fun? ntah ape2? Xbest langsung? ect....kalau x best tu harap maaf la....sbb pihak penganjur x buat yang terbaik.. plan last minutes mmg mcm ni la..x brape perfect...



Kalau korang nak gmbar lg..bleh download kat cni.. DOWNLOAD
kat cni lak utk gmbar geng desperado jerr..hehehe DOWNLOAD

P/s: Gambar x brape cun la..ade red eye..sape tau nak guna mode ape utk bg gmbar cun tlg la ajar yer..(digitalcamera sonyw110)



9 comments:

Faiz said...

gud job camera man...

LaNuNsepet said...

best giler.... tq milo..

Milofloat said...

oke x gmbar tu??

911 said...

woooo... best B-B-Q nih...

BeNeTeRtiNdAs said...

peRghhh KoRaNgg....MemAng KoraNg jE Lah 4bEnE...wat BBq xAjaK ktAoraNg pOn...Xpa2...

Milofloat said...

mana boleh follow geng kitaorg..nt x cukup plak ayam tu..
xper...lain kali bleh..tp kena wat xtvt msk reban la..tangkap ayam..nak??hehehe

GinoJapan said...

lancau lah nk masuk reban...hina sangat dah tu, macam nak bagi budak ni makan taik plak...

Milofloat said...

apsal nak marah2 ni..rilex r broo...

Cik aiNa said...

WOAAA..sgt best buleh berBBQ..hurmm. nak kena wat jugak neh