Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

27 January 2010

Trip Bukit Beruang


Salam...untuk entri kali ini milofloat nak tunjukkan geng kitaorg yg join trip Bukit Beruang. Walaupon bukit ni dekat jer dgn umah kitaorg duduk..tp ini lah 1st time bagi Milofloat, Lanun & Cendol daki bukit ni..Nasib baik la smpat jgk naik bukit ni sepanjang study kat cni.. Kalau ade org tnya dah naik ker blom? nt boleh la cakap "aku dah penah naik la bukit tu,x mencabar langsung" ( jawab dgn tone selamber)..hehehehe...Ada byk lg gmbar yg milofloat snap.. Pada kawan2 yg nak tgk tu boleh la download kat >>> Download






4 comments:

s4m said...

bkt beruang? kt celah mne 2?

Milofloat said...

kat melaka la..rendah jer..x smpai 30mnt pon naik dah smpai puncak..tp view cun..

mindbreaking said...

cambest jerk

Milofloat said...

haaaa..mmg best pon utk yg beginner..hehehe..nt try la panjat yerr...tp jgn tinggal camera plak..nt rugi..hehehe