Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

03 December 2009

Frisbee game

Salamm...

korang tahu x ape itu game frisbee?? sape yg penah main sila angkat tangan!!..
nampaknya xde sorang pon yg penah main game frissbee ni..hehehe... milofloat pon br jer main game ni..ade la dlm 3 4 kali main..tp dah tau lama dah...hehehe.. game ni bagus jgk dan best...






ehh..lupa lak nak perkenalkan game frisbee ni..*bukan game komputer...hehehe..game ini memerlukan flying disc utk bermain...mcm bolasepak la..msti kena ade bola kann??
sama la gak gan game ni..
mengikut info yg dipetik dari wikipedia..

"Flying disc (biasanya disebut Frisbee) adalah benda berbentuk cakram, yang umumnya plastik dan kira-kira 20-25 cm (8-10 inci) diameter, dengan bibir. Bentuk disc, sebuah Airfoil dalam lintas-bahagian, membolehkannya untuk terbang dengan menghasilkan pergerakan ketika melalui udara sambil berputar"

p/s: permainan yg santai...

4 comments:

sukiminna said...

eh..aku angkat tadi..ko xnmpk ek..

+betterSINGLE+ said...

jap nk angkt tgn nie...kaki pon nk angkt gak!hey sy pon men gak la frisbee nie kt kmpus kitorg ada team pnah lwn n menang.. :P
best mmg best..kne ada skill melontar n menymbut.... best!

C-Ha Nasiha said...

dlu sllu main frisbee..tp sejak pindah n xde tmpt nk main, lgsg x main dah..pastu frisbee pun ilang, ssh nk main..mane nk cari frisbee ek? kat mane der jual ye? hehe..

Milofloat said...

sorry la..x nampak la sukiminna & +betterSINGLE+ angkat tgn..rendah sngat..angkat la tgi skit...hehehe...

skill tu kena ade..kalau x kalah la...

C-Ha Nasiha...disc tu mmg susah nak cari..

cari la kat kedai kat bwh ni:

Bobby’s Sports,Perdana Shopping Centre


Game Corner,Central Market, KL


Yorkhouse,2nd Floor, Bangsar Shopping Centre


Lady Line,1st Floor Hock Choon Supermarket,Jalan Ampang


Taffy Educational,Jalan Ampang


Universiti Malaya,Padang Varsity

Saturday Mornings, 9am - 12noon