Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

05 October 2009

Pesta Konvokesyen 2009 & Sukan SAF4

Assalamualaikumm....

Untuk post kalu ini milofloat just nak share aktiviti yg berlangsung kat Utem.Untuk pengetahuan kawan bloggers semua, 2-4hb oktober 2009, Pesta konvokesyen 2009 untuk memberi penganugerahan kepada pelajar yg tamat pengajian di Utem. Pada masa yg sama Jamuan Raya dan Sukan Antara Fakulti ( SAF4) kali ke-4 juga berlangsung serentak. Tengok lah sendiri kemeriahan kitaorg..hehehehe(^_^)


Jamuan Raya Student Utem

klik Baca lagi Untuk gambar seterusnya





Pesta Konvokesyen









Sukan Antara Fakulti (SAF4)
-Bowling-






-Hockey-


Upacara Penutup Sukan SAF4
-Emas untuk Acara Bowling-
















15 comments:

LaNuNsepet said...

HE3...aku ada aku ada...

tauke said...

hebatnyer geng2 boling
mcm2 gaya tuu..hebat..hebat..
milofloat penyelamat pasukan boling FKEKK...

friendster comment said...

waaa hebat geng bowling n hoki fkekk.. tahniah!!

Milofloat said...

eh...gambar aku pon ade gak laa...x sangka lakk...hehehe

ej@ fAr!zA said...

besanyer dewan...waaaaa~

Nine said...

wah meriah ek konvo Utem..
Tahniah ek Milo..

suka tengok, tingat masa stadi dulu..best time stadi nih..
kawan2 ramai..:]]

milofloat said...

eja>>mmg besar..kalau nak wat konsert AF pon bleh..hehe..xperr..smpai masa bleh gak ko mskk..

Nine>>meriah meriah...x sabor nak grad jgkk...best ker study..

chekZu said...

gerai milo jual air rm1 dpt dua..murah2..tp masa tu chendol tgh jaga gerai..btui ke harga tu? ahaha

niesz said...

meriah nyer..
congrate ek kat semue yg grad nnti..

Milofloat said...

btuii...sbb air cendol x lakuu...milo jer lakuu..hehehe

Mohd said...

Meriah betul (: .

chendol-design said...

hehehe cendolnyer milo.. time aku jage tu ler laku gler~ hahahha.. habis sumer air dalam balang tu aku jual.. (aku yg minum) heheh..

topo said...

beb ko ada gambar time fire eater tu lagi tak? contact aku.. aku perlukan gambar tu ASAP.. ni email aku.. topotato[at]gmail.com tq

Ejay said...

sgt byk gambar... dan sgt random...
yg mana satu pic ko?

Milofloat said...

hahaha..mana leh bgth yg mana sy..identity kena diarahsiakan.hahaha