Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

26 September 2009

Gambar raya

Assalamualaikum...

Huishh..lama nyer aku x bukak blog aku ni. Biasa la cuti rayer mesti la blk Kg halaman.. Maklumlah...umah aku xde internet nak access blog..Raya thn ni kira best la jgk sbb ramai sdara sbelah mak sy kumpul kat cni..mmg penuh satu umah..nak tdo pon kena cari area free( ruang tamu)...umah ade 3 bilik jer...yg x dpt bilik tu kena la merempat kat ruang tamu..nasib baik la ruang tamu besor..hehehe... tp yg x brape best nyer, kakak sy x dpt blk raya sbb kena kejer...raya ke-5 br la blk kg..time tu sy dah bertolak mai cni..soo..x sempat la nak beraye ngan kakak..terlepas satu Angpau..huhuhu..Abang sy plak beraya kat umah bini dia..raya ke-3 br blk. sempat la beraya ngan abang.tp hampeh...x kasi angpau pon...huhuhu.....

Time rayer ni mmg best la snap picure.sampai 300++ Klikk!!...tp ckit ni jer yg smpat edit sblum upload kat blog ni....Just nak share gmbar2 rayer ngan kawan2 semua......


Klik Baca Lagi untuk gambar seterusnya....








Ni gambar pada mlm raya..smpat gak wat BBQ kat depan umah...mmg best..ade ikan and sotong..byk giler..mkn smpai nak muntah..heheehe..



Yg atas ni plak gmbar anak sdara sy..cute kan??..sorang ni jer yg blk raya..mak n ayah dia x blk coz mak dia kena keje...mmg nakal btul budak ni..



Yg bawah2 ni plak gmbar time g braye umah nabil & matlan dkt Pasir Puteh.. ni dah raya ke-3..hr ni jer br sempat g braye umah kwn..






8 comments:

~kuyam~ said...

slmt hr ry milofloat ;)

cendol pulut said...

Slamat Hari Rayer.. ko nak kuih rayer yer? meh dtg umah aku.. D-1-12 aku jual sebalang rm10.. hahahha

Milofloat said...

cehh...baik aku g bli kat kdai jer...kat umah aku dah byk laa...tu blum smpai abis lg..skarang ni pon susah nak jln sbb penuh sngat kuih raya...hahahaha

azlan said...

selamat hari raye ciksu..hehhe=)

Mohd said...

Meriah betul (:

LaNuNsepet said...

ciksu... he3...

sekali imbas sorang mamat tu macam chewan...

Milofloat said...

Sape lak mcm cekwan nii??yg mana 1?

Anonymous said...

gambar aku sikit jah..
huhu