Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

05 September 2009

Sri Pantai Timur

Assalamualaikum

Post ini Just nak share skit pasal XTVT geng kami at 4hbSept2009.

Ini adalah 1st time aku bukak puase kat luar "selain kat makan masjid & makan free"

ktorg ingat ramai yg datang utk berbuka puase skali... tp hampeh..
asyik2 geng ni jgk yg dah biasa mkn skali...ingatkan ade jgk awek2 yg datang join...sbb project manager dah invite gadis2 utk join ..

Ktorg makan kat RESTORAN SRI PANTAI TIMUR. Mmg best mknn kat sini..lemak berkrim di sukai ramai..

antara yg datang... Nabil (PM), lanunsepet, Park Ji Min, Cendolpulut, AmmarUTM & ZamKUTKM.

Semuanye 7 kepala termasuk aku"kepala lutut x dikira"
Insyaallah, kalau ade masa free...aku akan sumbat latest XTVT aku kat cni..

Wassalamm...




3 comments:

LaNuNsepet said...

He3..muke aku ader...masuk blog... ParkJiMin??? saper tu...??
Amin ek..ngamuk la amin..ha3

weblog popular 1malaysia said...

ganas amin makan.. hehehe

imranz said...

amin bkn mkn tu..dia tgh melantak..hahaha