Kalau NUFF ZzZzZ tu..Tolong la gerak yer..3 kali cukup lah [F5].. kalau x jaga gak..biarlah NUFF tu tido..letih sangat la tu..hehe

Tolong Klik kalau ada iklan kat bwh k..

19 January 2011

Thanks To Mr/Mrs Nuff...big shock!!!

Lama btul Milo x update blog ni....nak tau x sbb ape blog ni terbiar gtu jer?? bukan sbb Milo malas.. nak kate bz xde masa nak update..x bz pon..hehehe..sebenarnya Milo guna Broadband jer utk online..sudah semestinya la internet ni slow..nak bkk blog pon loading lama giler..tu pasal la xde mood nak update blogg..

Smalam time tengah wat keje kat ofis...Milo teringat lak pasal Membership status "gelihati" kat nuffnang.. terus Milo sign in nak tgk status tu berubah ke x slps sekian lama blog ni x terupdate...Bila nmpak jer Membership status "gelihati" tu... huhhh..lega rasenya..ingatkan dah kena drop dah...Thankss Mr/Mrs Nuff...gembira rasenye...

Lps tu tgk lak kat Analysis...x sngka ade jgk yg tgk entry kat Milofloat.blogspot.com nii....bangga rasenye walaupon x ramai.. tp sekurang2nya ade jgk yg intai blog nii..pastu Milo klik plak kat earning.. woww!!
 last entry Milo post masa Raya Aidilfitri...ade uplaod skit gmbar2 n kad raya utk kwn2... (entry tu bertarikh 04 SEPT 2010)....skrg ni dah 20 JAN 2010... ade la 4bln 16hari...satu tempoh yg lama..huhuhu.. tp Mr/Mrs Nuff yg baik hati x drop status "gelihati" & bg duit saguhati dlm acc Milo.. 4 bln lps Milo check ade la RM50++ (Lima Puluh Ringgit Lebih Sahaja) bkn lima ribu..hehe..tp smalam Milo tgk ade RM70++.. bg blog yg x terupdate..kira satu nilai yg besar... Lps ni harap mood utk update blog makin bertambah..hehe..
Note: Header yg kat atas tu pon x tertukar lg..hehehe..xpe..next entry nt Milo tukar yg baru..

3 comments:

apisv2 said...

nice

Milofloat said...

thankss.. bese2 jer..br nak blajer bloging..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/